Produkter för köket grain mill (2)

INDUSTRIELL LINJE FÖR BEARBETNING AV VALNÖTTER (100 KG/H)

INDUSTRIELL LINJE FÖR BEARBETNING AV VALNÖTTER (100 KG/H)

Den industriella linjen är ett komplett sortiment av utrustning för bearbetning av nötter i produktionsskala. Linjen är utrustad med en sådan volym av utrustning att den kommer att automatisera din produktion så mycket som möjligt, minska arbetskraften och reducera manuell valnötsavskiljning till ett minimum. Valnötsknäckare (100 kg/h) är en utrustning för högkvalitativ bearbetning av valnötter i industriell skala. Nötknäckaren ger en skonsam klyvning med maximal avkastning av hela kärnor och är lämplig för bearbetning av valnötter av alla storlekar. Denna modell är idealisk för användning i medelstora och stora företag. Den industriella nötknäckaren är utrustad med en konisk splittyp, så att nötterna knäcks så skonsamt som möjligt. Kalibreringsmaskinen är avsedd för sortering av nötter i skal i fraktioner efter storlek från små till stora för vidare högkvalitativ och kostnadseffektiv bearbetning av nötter på industriella nötknäckare som kräver preliminär kalibrering av nöten.
TORKARE FÖR VALNÖTTER MED SKAL

TORKARE FÖR VALNÖTTER MED SKAL

En tork är en utrustning som är utformad för att torka valnötter i skal efter skörd, tvättning eller rengöring av den gröna perikarp. Torkning av valnötter är ett nödvändigt steg i valnötsaffären eftersom kvaliteten på kärnan och lagringstiden för valnöten i skalet beror på det. Fördelar med Valnötstork: - Torkar hela satsen av nötter jämnt tack vare nötblandningssystemet; - Förhindrar nötternas fördärv – blöta eller ojämnt torkade nötter blir snabbt mögliga; - Förstör inte kvaliteten på nöten – torkning i solen kan orsaka att kärnorna mörknar; - Kostnadseffektiv – energibesparande system minskar uppvärmningstiden och kostnaderna; - Kortare torktider jämfört med naturlig torkning under solen; - Autonomi – kräver ingen mänsklig medverkan i torkningsprocessen; - Kompakt – tar upp lite plats; - Lätt att använda – en person räcker för att lasta och kontrollera torken. Arbetsprincip: nötterna lastas in i tråget med hjälp av lasttransportören och den erforderliga uppvärmningstemperaturen ställs in.